Tervetuloa!

Punainen tupa, perunamaa sekä kymmenkunta laitumella käyskentelevää suomalaista hevosta. Mitä muuta maalla asuva nainen voisi haluta? No tietenkin silloin tällöin maailmaan tupsahtavia varsoja, pientä kilpailuhenkeä rauhalliseen tahtiin sekä muutaman koiran - suomalaisia nekin. Niinpä tämä suomalainen nainen meni ja toteutti haaveensa supi suomalaisesta tallista kaikkine suomalaisine elukoineen. Isänmaa - paras maa!

Rajalan Suomenhevoset sai alkunsa elokuussa 2017, kun halusin pitää Ketolan täysin koulupainotteisten suomenhevosten kotina. Niinpä yleispainotteiset kopukat kuljetettiin uusille tiluksille, Pohojois-Pohojanmualle - keskelle ei mitään. Täällä ne saavat käyskennellä ulkona kokopäivätarhauksessa ja viettää rentoa elämää, välillä valmentautuen ja kisaten. Hevosten kanssa ei oteta stressiä meriiteistä sun muista hömpötyksistä, mutta jokainen kynnelle kykenevä pääsee kyllä pyörähtämään laatuarvosteluissa kun on sen aika. Pyrimme pitämään kasvatuksellisesti tallissa lyhytsukuisia hevosia ja tuoda näin uusia linjoja virtuaalimaailmaan.


RAJA1234

Yhteys

Jemiina VRL-07412
jemiinan@gmail.com

Faktoja

♥ Kasvatamme yleispainotteisia suomenhevosia
♥ 0 kasvattia vuodesta 2017

Piditkö? Anna äänesi VRL.n tallilistalla!
Muistathan käydä lukemassa myös tallipäiväkirjaa?

Päivitetty viimeksi 17.08.2017

Idea putkahti yhtäkkiä, eikä kauaakaan kun projektilla oli jo sivut. Pikkuhiljaa ruetaan yleisputtejen sivuja siirtelemään tänne ja toiminta pääsee pyörimään kunnolla.

Ulkoasu © M Layouts | Ulkoasun kuva © Chris Phutully
Virtuaalitalli | Virtuaalihevonen