Ketola kääntyy loppuvuodesta yksivuotiaaksi, joten nyt olisi aika viimeinkin esitellä itsemme yleisölle. Heinäkuun ensimmäisellä kokonaisella viikolla (vko 27, 3.7.–9.7.2017) järjestämme suuret avajaiset tiluksillamme erinäisten kilpailuiden sekä muiden tapahtumien merkeissä. Kaikki kilpailut ja tapahtumat ovat avoinna jokaiselle, ellei kutsussa ole erikseen rajoituksia. Mikäli et ole hevosen kanssa liikenteessä, on sinulle tarjolla opastettuja kierroksia, mutta voit toki tutustua talliimme itseksesikin.

Viikko alkaa esteratsastuskilpailuilla, joissa luokkina 90 cm, 100 cm, 110cm sekä 120cm. Kaikki luokat ovat avoimia. Tiistaista lauantaihin kisataan kouluratsastuksen merkeissä. Luokkina Helppo B ja Vaativa A, kisat ovat avoimet kaikille. Viikko huipentuu sunnuntaina järjestettäviin valjakkoajokilpailuihin, joissa luokkina koulukokeet niin noviisi, vaativa kuin vaikeallakin tasolla. Yksi luokka on avoin vain suomenhevosille, muuten kaikille avoimet kilpailut.

Kun estekisat ovat maanantaina loppuneet, on halukkaille tarjolla estevalmennusta ryhmässä. Huippuvalmentaja Elisa Vaarala tulee ja pistää porukan hommiin. Keskiviikkona on tarjolla kilpailuiden jälkeen ryhmäkouluvalmennus ja perjantaille otetaan muutama yksittäinen ratsukko kouluvalmennuksiin. Allekirjoittanut hoitaa ryhmävalmennuksen ja tämän valmentaja Pekka Hirviniemi tulee perjantaille. Luvassa on siis hikisiä treenejä!

Tiistaina esittelemme jalostusorimme, jotka ovat tarjolla jalostukseen myös tallin ulkopuolisille tammoille. Orit esitellään niin selästä, kuin maasta käsinkin ja niitä pääsee seuraamaan myös koko viikon ajan tarhoissaan. Osa oreista starttaa myös kilpailuissa, jolloin niitä pääsee näkemään tositoimissa. Jo syntyneitä kasvatteja esittelemme torstaina, jotta niille löytyisi hyvä ja rakastava koti. Osa kasvateista on jo aikuisia, jotka osallistuvat myös kilpailuihin, sekä muutama maitovarsa, joita voi hieman kauempaa katsella.